Despre Noi

La noi gasiti aproape orice piesa pentru masina dumneavoastra, de la motoare, cutii de viteze, elemente de caroserie decupate direct de pe masina pana la grile si butoane!

AEC MOTOR PARTS a luat naștere in 2018 si ne putem mândri cu o reală evoluție. Ne place să fim într-o continuă dezvoltare pentru a face față cererilor din ce în ce mai mari, dar și pentru a ne mulțumi clienții. Astfel aducem spre dezmembrare mașini începând din anul 2008 până în prezent, având în stoc piese din aproape toate mărcile de autovehicule de pe piață. Colegii noștri lucrează după norme stricte de calitate a serviciilor, fiecare piesă fiind testată, verificată și pregătită pentru a fi livrată.
Ne dorim întotdeauna să fim în pas cu tehnologia modernă și, din acest motiv, am creat pagini de socializare precum whatsapp, facebook, google bussiness , prin intermediul căreia poți comanda o piesă în doar câteva secunde, printr-un singur click.
Faptul că peste 80% dintre clienții noștri revin la serviciile noastre de fiecare dată ne impulsionează și ne oferă încredere că vom reuși să rămânem în topul celor mai bune firme de dezmembrare auto din județ.

AEC MOTOR PARTS SRL

De ce sa ne alegi?

 

 

box (1)

Livrare in toata tara

Livram in toata tara in 24 de Ore

return (1)


Retur

Drept de retur

verified

Garantie

Oferim garantie 30 de zile


Suport

Oferim suport telefonic gratuit