Garantie

CERTIFICAT DE GARANTIE

   PENTRU PIESE AUTO DIN DEZMEMBRARI

Prin acest certificat va garantam lipsa defectiunilor de material sau fabricatie la piesele de schimb auto din dezmembrari denumite in continuare produse comercializate conform prevederilor prezentului certificat de garantie.

Pentru produsele comercializate la SC AEC MOTOR PARTS SRL garantia se acorda pentru o durata de 30 zile de la data inscrisa pe fatura de vanzare.

Vanzatorul asigura cumparatorului lipsa de conformitate aparuta in termen de 30 de zile de la livrarea produsului. In cazul lipsei conformitatii/defectarii produsului cumparatorul are dreptul de a solicita vanzatorului ca masura reparatorie, inlocuirea sau repararea produsului in functie de optiunea sa fara plata cu exceptia situatiei in care aceasta solicitare este imposibila sau disproportionala.

Totodata vanzatorul si/sau furnizorul acorda garantie pentru viciile ascunse ale produselor pe o durata de 30 zile de la data inscrisa pe factura de vanzare, numai daca sunt respectate conditiile de utilizare a produselor. In cazul luna 1 unor vicii ascunse termenul stabilit pentru remedierea deficientelor curge de la data finalizarii expertizei tehnice efectuate de un organism tehnic neutru. Vanzatorul este raspunzator fata de cumparator pentru lipsa de conformitate existenta la momentul cand au fost livrate produsele.

  1. Rezolvarea reclamatiilor,termene:

In cazul lipsei conformitatii, vicii ascunse a produsului in termenul de garantie prevazut prin prezentul certificat cumparatorul va depune produsul reclamat la oricare punct de lucru a vanzatorului sau la locul de unde a cumparat insotit de documentele de mai jos:

Produsele defecte in perioada de garantie vor fi returnate insotite de urmatoarele documente:

  • Copie Factura fiscala;
  • Certificat de garantie;
  • Fisa retur marfa completata integral;
  • Copie dupa certificatul de inmatriculare al autovehiculului sau cartea de identitate;
  • Dovada montarii pieselor intr-un service autorizat R.A.R(deviz de montaj) si documentele fiscale aferente;
  • Masuratori prin care se dovedeste defectiunea.

Reclamatia depusa de cumparator va fi analizata in termen de 5 zile lucratoare de la data receptiei produselor reclamate la sediul vanzatorului insotita de toate documentele enumerate mai sus.

Cumparatorul va primi un raspuns in scris la fiecare reclamatie in termenul de 5 zile lucratoare indicat in aliniatul precedent .

In cazul in  care reclamatia a fost nejustificata cheltuielile vor fi suportate de cumparator.

In cazuri speciale cand partile nu ajung la un consens cu privire la reclamatia de garanie partile vor trimite piesele pentru analiza la un specialist in domeniu. Rezultatele analizelor vor fi considerate obligatorii  atat pentru vanzator cat si pentru cumparatori. Cheltuielile ocazionate cu efectuarea analizei vor fi suportate de partea in culpa.

  1. Situatii in care se exclud sau se pierd garantiile: Cazurile de exludere a garantiei:

– Orice produse care nu au fost comercializate de vanzator.

– In cazul in care produsele au fost deteriorate ca rezultat al utilizarii intr-un alt scop decat cel pentru care a fost destinal. Pe durata exploatarii, depozitarii si transportului produselor pot interveni o serie de cazuri care conduc la diferite defecte ce nu sunt imputabile procesului de fabricatie si duc la pierderea garantiei. Produsele ce s-au deteriorat datorita celor de mai jos NU FAC OBIECTUL UNUI CAZ DE GARANTIE :

– Depozitarea incorecta: deformare prin incidente de indoiere, presare sau lovire, apropiere de surse de caldura: contact cu produse chimice agresive; expunere indelungata la actiunea factorilor atmosferici;

– Alegerea si motarea incorecta a pieselor: neconformizarea cu caracteristicile prevazute in cartea de identitate a autovehiculului; nerespectarea pozitiei de montaj: piesa a fost gresit aleasa sau a fost utilizata pentru  alt scop decat cel indicat de producator: piesa s-a defectat datorita unui montaj incorect sau datorita montarii impreuna cu piese conexe uzate , defecte sau modificate.

– Situatii provocate de hazard, starea drumurilor si conducerea autovehiculului: impact cu corpuri dure si taieturi accidentale, frecari laterale sau centrale cu efecte de uzura si dezvoltare de caldura, continuarea rulajului cu diferite corpuri taioase;

– Piesa s-a uzat sau  deteriorat datorita suprasolicitarii, intretinerii incorecte sau insuficiente a autovehiculului neefectuarea reviziilor periodice conform recomandarilor producatorilor autoturismului, atelierul de specialitate care a efectuat montajul nu a stabilit verificarile si reglajele ulterioare conform tehnologiei de montaj sau impuse de producatori;

– Defectiuni in functionarea autovehiculului: abateri ale unghiurilor ansamblului de directie; functionarea defectuasa a sistemului de franare, functionarea unor amortizoare defecte;indoirea axelor si functionarea defectuoasa a diferentialului, improvizatii ce nu respecta regulile de siguranta a circulatiei si de intretinere a autovehiculului.

– Autovehiculul a fost folosit in alte scopuri decat cel prevazut de producatorul de autovehicule, sau a fost expluatat in conditii necorespunzatoare( competitii sportive, raliuri, taximetrie etc.).

– Autovehiculul a fost accidentat sau a suferit avarii produse de factorii externi, atmosferici sau de alta natura(socuri termice, electrice, mecanice);

– Piesele prezinta urme de lovituri, zgarieturi, indoituri, rupturi, deformari;

– Defectiuni in funtionarea autovehiculului, contact cu substante chimice si pretoliere.

– Piesa prezinta o uzura normala.

Reparatii sau marcari neautorizate: reparatii ce afecteaza caracteristicile structural- constructive, marcari neconventiole efectuate de catre consumatori: stantari, imprimari sau vopsiri pentru identificare si scopuri diverse.

rrrrrrrr

Livrare in toata tara

Livram in toata tara in 24 Ore!

return (1)

REETUR

Drept de retur.

verified

Garantie

Oferim garantie 30 zile.

support

SUPORT

Oferim asistenta telefonica.

Magazin
Sidebar
Favorite
0 items Cos

Cos

inchide